Nuka Decor Maltepe Showroom

Nuka Decor, göz zevkinize uygun, özgün ve farklı tasarımlara sahip özel dekorasyon hizmetleri vermektedir. Müşteri ihtiyaçlarına en uygun projeleri uzman ekibimiz sayesinde müşterilerimizi mutlu edecek bir şekilde sunuyoruz. Özel ve modern mutfak tasarımları, banyo dekorasyonları, kapı tasarımları ve giysi dolapları konusunda yüksek müşteri memnuniyeti sunuyoruz.

nuka-decor

Şık Tasarımın Adresi: Nuka Decor

İstanbul Maltepe’deki Showroom’da birbirinden şık tasarım örnekleri bulabilirsiniz. Mutfak ve banyo dekorasyonunda iddiası olan bir marka olarak tüm işlerimizle aynı özen ve titizliği gözetiyoruz. Örnek işlerimizi yerinde incelemek için showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Geniş kullanım alanına sahip, dekoratif ve modern görünümlü mekan tasarımları yapıyoruz. Otel odası tasarımından mağaza showroom dekorasyonuna, özel kapı tasarımından hastane dekorasyonuna tüm özel isteklere uygun projelerde tecrübelerimiz bulunmaktadır.

nuka decor

Mekanlarınız için kullanışlı ve dekoratif ahşap çözümleri sunan markamız, uygun bütçeli projelendirmenin yanında aynı zamanda müşteri memnuniyetini esas almaktadır. Tedarikçimizden müşterimize tüm iş ortaklarımızın yüksek memnuniyeti bizim için birinci önceliktir.

Modern ve şık tasarımlar için web sitemizden ya da telefon aracılığıyla bizimle irtibata geçebilir, keşif ve fiyatlandırma talebinde bulunabilirsiniz. Maltepe ev dekorasyonu arayışınızda en büyük yardımcınız biziz.

Nuka Decor Showroom’dan kareler:

Nuka Decor Showroom

Adres: Cevizli Mahallesi, Bağdat Caddesi 530-532 Maltepe/İstanbul

Telefon: (0216) 371 04 34

Mail: [email protected]

Benzer Yazılar

Yatak Odası Dekorasyon Fikirleri

Nuka Decor, göz zevkinize uygun, özgün ve farklı tasarımlara sahip özel dekorasyon hizmetleri vermektedir. Müşteri ihtiyaçlarına en uygun projeleri uzman...
Devamını Oku

Küçük Oturma Odası Dekorasyonu İle İlgili 7 İpucu

Nuka Decor, göz zevkinize uygun, özgün ve farklı tasarımlara sahip özel dekorasyon hizmetleri vermektedir. Müşteri ihtiyaçlarına en uygun projeleri uzman...
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

X